I am currently working on an awesome new site, won't be long!

  • 00

    days

  • 00

    hours

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds

Wednesday, January 22, 2014

Damailah kamu disana



Al-Fatihah buat adik Nursyafiqah...

Damailah kamu di syurga-Nya..

:((

Sunday, January 19, 2014

Lebih MELAYU dari MELAYU tapi BUKAN MELAYU




Aku pelik...opss...dah lama sebenarnya aku rasa pelik..

Bukan nak rasis apa...tapi aku memang pelik...dari dulu lagi...

Puak-puak kat atas ni macam lebih-lebih pulak dari MELAYU...

Ada agenda ke?

Depa ni nak kata MELAYU TULEN bukan...tapi MAMAK....tapi boleh pulak depa mengaku MELAYU...

Kenapa? Nak dapat hak keistimewaan yang MELAYU dapat jugak ke?

Ada sape-sape pernah terfikir pasal benda ni?

:)


Saturday, January 18, 2014

Putih-putih melati...




Kucung putih datang menumpang...

Mata birunya sangat menawan...

Sayangnya tak begitu mesra dengan manusia,,,huhu

Wednesday, January 15, 2014

Cas insurans? Kekangkungan apakah ini wahai PTPTN?



Sentap beb...

Hari tu sebelum web E-FES tengah upgrade takde pulak keluar statement insurans ni..

Lepas aku bukak balik hari ni, tetiba ada menatang insurans ni..

paling tak boleh blah diorang cas start dari memula aku masuk U!!

Dah la kena cas pentadbiran...kena pulak cas insurans...

Bayar tiap-tiap bulan macam takde makna...bukan jumlah makin berkurang tapi makin lama makin bertambah..

Memang kangkung habis...



Tuesday, January 14, 2014

Realiti Sambutan Maulidur Rasul Hari Ini



Itu yang aku nampak sekarang ni...

Ada benarnya kata-jata Dr. Maza diatas...

Salam Maulidur Rasul buat semua..
Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azrul Hisham
Seorang manusia biasa yang mempunyai impian yang 'luarbiasa'
View my complete profile