Wednesday, January 22, 2014

Damailah kamu disana



Al-Fatihah buat adik Nursyafiqah...

Damailah kamu di syurga-Nya..

:((
Posted on by Azrul Hisham | No comments

Sunday, January 19, 2014

Lebih MELAYU dari MELAYU tapi BUKAN MELAYU




Aku pelik...opss...dah lama sebenarnya aku rasa pelik..

Bukan nak rasis apa...tapi aku memang pelik...dari dulu lagi...

Puak-puak kat atas ni macam lebih-lebih pulak dari MELAYU...

Ada agenda ke?

Depa ni nak kata MELAYU TULEN bukan...tapi MAMAK....tapi boleh pulak depa mengaku MELAYU...

Kenapa? Nak dapat hak keistimewaan yang MELAYU dapat jugak ke?

Ada sape-sape pernah terfikir pasal benda ni?

:)


Posted on by Azrul Hisham | 1 comment

Saturday, January 18, 2014

Putih-putih melati...




Kucung putih datang menumpang...

Mata birunya sangat menawan...

Sayangnya tak begitu mesra dengan manusia,,,huhu
Posted on by Azrul Hisham | 1 comment

Wednesday, January 15, 2014

Cas insurans? Kekangkungan apakah ini wahai PTPTN?



Sentap beb...

Hari tu sebelum web E-FES tengah upgrade takde pulak keluar statement insurans ni..

Lepas aku bukak balik hari ni, tetiba ada menatang insurans ni..

paling tak boleh blah diorang cas start dari memula aku masuk U!!

Dah la kena cas pentadbiran...kena pulak cas insurans...

Bayar tiap-tiap bulan macam takde makna...bukan jumlah makin berkurang tapi makin lama makin bertambah..

Memang kangkung habis...



Posted on by Azrul Hisham | 1 comment

Tuesday, January 14, 2014