I am currently working on an awesome new site, won't be long!

  • 00

    days

  • 00

    hours

  • 00

    minutes

  • 00

    seconds

Wednesday, January 15, 2014

Cas insurans? Kekangkungan apakah ini wahai PTPTN?



Sentap beb...

Hari tu sebelum web E-FES tengah upgrade takde pulak keluar statement insurans ni..

Lepas aku bukak balik hari ni, tetiba ada menatang insurans ni..

paling tak boleh blah diorang cas start dari memula aku masuk U!!

Dah la kena cas pentadbiran...kena pulak cas insurans...

Bayar tiap-tiap bulan macam takde makna...bukan jumlah makin berkurang tapi makin lama makin bertambah..

Memang kangkung habis...



1 comment:

  1. ye ke? sy punya ritu ada tnya sbb cas pentadbiran je lah yang memeras bnyk..longgg time nak abis bayar...ada lagi baki 5K...diaorg suh tukar ke plan UJRAH untuk hapuskan kos pentadbiran.. tapi sy belum berkesempatan nak tukar nih.. lama rasanya sy hutang 15K tapi rasa hutang 30K.... dari tahun 2007 duk potong gaji tak jugak lunas2..nak bayar cash tak der la pulak duit skg... i wanna free from PTPTN...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

About Me

My Photo
Azrul Hisham
Seorang manusia biasa yang mempunyai impian yang 'luarbiasa'
View my complete profile